Even voorstellen…

Hoi! Ik ben Astrid Blom en ik ben interieurstyliste en kunstenares. Twee fantastisch leuke beroepen die ik met A-Style combineer. De ruimtes waar jij leeft, woont en werkt help ik graag om te toveren tot iets persoonlijks. Een omgeving waar jij je thuis voelt. Een locatie waar jij trots op bent. Een frisse wind door jullie huis, kantoor of tuin. Ik laat mij graag inspireren door jouw verhaal, zodat we er samen iets moois van kunnen maken!

Wil je een persoonlijke toelichting?

Muurschilderingen

Muurschilderingen laten een ruimte en oppervlak tot leven komen. Naast het voorbereiden en schilderen van een muur of oppervlak, denk ik graag met je mee tijdens het ontwerp. Heb je toevallig al iets in gedachten of heb je misschien al een concreet voorbeeld, dan werken wij die samen uit. Ook wanneer je zelf totaal niet weet waar te beginnen, dan help ik jou daar natuurlijk graag bij! Samen komen we tot een uniek ontwerp voor een prachtige schildering!

Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk een greep uit mijn werk…

Interieur en Styling

Ik kan je ook helpen bij het vormgeven en inrichten van een ruimte. Niets is zo bepalend voor het gevoel dat een ruimte uitstraalt als de inrichting en het interieur. Of het nu een woonkamer, een bedrijfskantine of het kleine kamertje in uw huis betreft; ik laat mijn creativiteit en inlevingsvermogen graag de vrije loop!

Ben je benieuwd naar een aantal van mijn projecten? Neem eens een kijkje op deze pagina…